Premium Sport
Professional Fitness Concepts  

 Wij kunnen u verschillende concepten aanbieden.

1 Cardio Fitness: Door middel van speciaal ontworpen cardioapparatuur kan men hart- en longfunctie trainen en dus verbeteren. Een beter uithoudingsvermogen en effectief het vetpercentage omlaag brengen is zeer goed mogelijk bij deze training. Er bestaan vele soorten cardioapparatuur zoals roeiers, steppers,fietsen, crosstrainers enz. Door middel van leuke effectieve programma's kan men zeer doelgericht trainen. En omdat er tegenwoordig veel verschillende apparaten zijn is het ook veelzijdiger geworden. Kortom een geweldige training waarbij men echt vooruitgang boekt.

2 Krachtraining: Een echte spiertraining. Hierin kan men verschillend effectieve trainingmethodes toepassen. Zo kan men bijvoorbeeld de lichaamshouding sterk verbeteren. Maar ook werken aan een betere lichaamsamenstelling. Door middel van krachttraining wordt je stofwisseling ook beter. In de praktijk legt men dit uit als het zogenaamde strakker worden.

3 Aerobic workout: Een motiverend programma in groepsverband. Je kunt hierbij denken aan de welbekende stepstraining, thai-bo, bodyshape,tai-chi enz. Er kan  gebruik worden gemaakt van allerlei materialen zoals dumbells,enkelbanden, steps enz. Het is hele leuke veelzijdige maar doelgerichte training.

4 Indoorcycling: Ook wel bekend als Spinning. Dit is een echt motiverende en effectieve training geschikt voor jong en oud. Een conditietraining,vetverbranding en interval in één trainingsvorm. Iedere deelnemer bepaalt zelf zijn of haar weerstand of trapsnelheid. Wilt u in een super motiverende sfeer uw doel behalen dan is deze training echt een aanrader.

Natuurlijk zijn er ook diverse combinaties van bovenstaande concepten mogelijk.

5 Naast Fitness bieden wij ook de mogelijkheid om andere programma's af te nemen. U moet dan denken aan zeildagen, sportdagen, survival-weekends en mountainbiketochten enz.


design by Premium Sport